Snön gör det lite ljusare!

Ja nu har vi äntligen fått snö! 9 cm snödjup i gårkväll. Redan vid 13-tiden idag blev det mörkare ute men då vi då fått lite snö så gör ju den att det ser lite ljusare ut i allafall.

Här i Ammarnäs är det lugnt, lugnt, lugnt! Ser fram emot jul och nyår då det förhoppningsvis kommer lite mer folk hit.

Det går bara bra för oss med valpen, visst är han lite busig men i det stora hela går det bara bra. Han verkar vara en som vill samla allt i en hög. Ibland ligger alla våra mattor i en enda stor hög på golvet i köket. Några gånger har det också hänt att Lennart glömt stänga sin garderobsdörr med den påföljd att nästan alla hans sockor och kalsonger har legat ute i hallen! Nicko har det nog jobbigt med honom ute i hundgården men samtidigt verkar det på Nicko som att han tycker om Nastos buseri för ibland är det faktiskt han som vill ha igång Nasto!

Annars händer det väl inte så mycket här. Jo, förresten, Gunilla, Cengiz, Lennart och jag ska bjuda alla som vill på LUCIAKAFFE upp i Dalstugan lördag den 13 december kl 15. Vi ska försöka få dit skolans luciatåg också. Hoppas att många kommer dit!
Sedan är det ju JULMARKNAD på Tjulåvallen den 20:e december. Ett arrangemang av Ammarnäs IF.

Nu har jag haft min lunchrast färdig så det är bäst att gå ner och fortsätta jobba!

Vi hörs!

En kommentar

  1. Gunilla

    Jag vet ju att du är noga och vill att vi ska verkligen fatta vad du vill ha sagt….men två likadana bloggar med en minuts mellanrum??Tur att du är ledig i två dagar nu så att du får vila!
    OBS! Jag skojar bara….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.