Riktig vinter i Ammarnäs

Maria LindgrenHej igen! Det är ett tag sedan sist jag skrev något men jag har haft fullt upp, känns det som!
Ikväll har jag satt igång ett projekt…! Jag ska nämligen måla om skåpluckorna och panelen i köket samt tapetsera om. Kul med förändring, hoppas bara att det blir bra. Nu har jag i allafall grundmålat hälften så imorgonbitti blir det att fortsätta, är nämligen ledig både i morgon och på torsdag.
I fredagskväll julpyntade vi lite här nere i butiken, vi hade hjälp av Gunilla och Cengiz.
På lördag bjöd vi dom på middag som tack för god hjälp. Senare så kom Åsa och Kent på besök. Det är alltid trevligt när man har möjlighet att umgås.
Söndag var faktiskt jag och Gunilla till kyrkan på adventsgudstjänst och efteråt gick vi till Församlingshemmet och drack kaffe. Mysigt!

Vi har nu mycket snö här i Ammarnäs, ca 35-40 cm, och mera ska det visst bli, snö både onsdag och torsdag enligt YR.se. Toppen! Fortsätter det så här och det inte kommer någon jätteblida som ifjol så kan nog Gunilla och Cengiz öppna skidbacken till Jul!

Lennart körde skoter till Aiternas igår. Han var jättelycklig över att få ta fram skotern och fara och köra dessutom fick han se två älgar…!!!

Zakarias ringde i lördags och talade om att dom skulle komma och fira jul med oss. Vad glad jag blev! Det blir ju en lång julhelg i år genom att julafton är på onsdag!

Nu på lördag ska vi gå på Wärdshuset och äta julbord, Gunilla, Kent, Åsa och Elvin ska också med. Dom som var och åt där i lördags har berättat om all den goda mat dom hade så jag längtar riktigt efter att få äta där.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig så jag är i form för allt målande imorgon.
Ha det gott! Vi hörs!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.