Åter ensamma…

Ja , så har då de sista besökarna åkt. Det känns faktiskt lite vemodigt. Vi har ju hela tiden haft en eller flera av våra barn och barnbarn här ända sedan den 22 december men nu är vi ensamma. Åtminstone drygt en vecka men då kommer svärfar och svärmor hit, för dom ska vara hundvakt åt oss medans vi är utomlands!

Igår bjöd Therese och Johan på middag. Det kändes hur bra som helst att komma direkt från jobbet till dukat bord, inte bara dukat utan det var jättemysigt med många tända ljus och sedan en underbart god Tacopaj med tillbehör. Behövde inte ens duka bort eller diska, det skötte Therese om! Då känner jag mig lyxig! Efter middan spelade vi ett spel som heter Alias, man ska försöka på ett bra sätt förklara olika ord, under tidspress, så att medspelaren kan säga vilket ord man menar. Ett roligt spel för man kan bli väldigt frustrerad när man inte själv kan förklara ordet begripligt fastän det kan vara ett väldigt enkelt och vanligt ord!!!

Dom åkte hemåt till Luleå redan kl 7 i morse för dom skulle passa på att stanna i Kåbdalis och åka skidor.

Nu på morron har vi 2,5 plusgrader och så blåser det ute. Hoppas nu bara att detta väder inte håller i sig någon längre tid utan att vi får mera snö och kallare, för mera snö behöver vi verkligen, Gick förbi potatisbacken igår kväll och den är ju bar längst upp!!

Nej, jag håller ju för sjutton på att glömma vad klockan är, jag måste ju gå ut med Nasto innan jag börjar arbeta!!

Vi hörs, hejdå!

En kommentar

  1. Therese

    …då var vi i luleå igen, hade kunnat stanna hos er i flera dagar till… =)
    Tacl för att ni finns!
    Många kramar/T

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.