Snöar för fullt!!

Tar en kort paus och passar på att skriva lite. Håller på att fålla gardiner som jag ska sätta upp i Akkas. Det är roligt att byta gardiner men INTE att behöva fålla upp dom, därför behöver jag en liten paus.

Nu snöar det för fullt här i Ammarnäs, både igår och idag. Jättebra, för vi behöver snö!

Måste berätta vad som hände imorse. Lennart hade klivit upp före mig, för han skulle ju jobba, och jag vaknade av att Nasto gnällde i sovrummet. Tänkte att han ville väl ut i hallen och väntade att Lennart skulle öppna dörren, men inget hände, så jag klev upp och då ser jag bara Nastos huvud sticka fram under sängen och han tar sig inte fram därifrån. Så stor och tjock har han blivit. Det var bara att lyfta upp fotändan så han skulle komma sig fram!

Igårkväll var jag på träning, dom fyra sista träningskvällarna har jag ej kunnat vara med och det kändes faktiskt! Gud va orken tryter fort!!!! Men nu ska jag gå VARJE tisdag och torsdag……..hm,hm.

Nu ska jag fortsätta med det roliga….

6 kommentarer

  1. gela

    Hej Kinna!
    Läser att du saknar bastun och relaxen i Harads, om ni vill går det bra att komma till Rötjärn och basta och relaxa, kanske det finns nån liten fläskbit kvar från höstens vinst. Gela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.