Lite av varje…

Sånt här kan reta mig till tusen….skrev tidigare ganska mycket, sedan då jag skulle skicka det så försvann det bara…’sidan kan inte visas’…hmm
Jag får väl börja om från början då..

Det är lite över en vecka sedan jag skrev något sist men ibland är det ju så att jag tycker att jag inte har något att skriva om!

I alla fall så var jag ledig i onsdags så tisdag efter jobbet så tog jag skotern (lennarts) och körde upp till Aiternas där Ewa och Gunilla väntade med en god grillmiddag! Dom hade varit där sedan mitt på dan.

Det var roligt att köra ny Ski-doo´n, skulle gärna tänka mig att ha en själv,men jag får väl göra som Gunilla föreslog – då jag och Lennart ska iväg någonstans så gör jag mig iordning jättesnabbt och rusar ut och startar Lennarts skoter och ger mig iväg, då är han ju tvungen att ta min skoter…! Gissar att han nu kommer att gömma sin skoternyckel!

Vi åt alltså en god middag, satt sedan och försökte lösa många världsproblem, lyckades inte med alla men en del löste vi! Trevligt hade vi i alla fall. Varmt ute, varmt inne, glädje i allas sinne!!

På natten stormade det så in i nordens så jag trodde att det skulle bli ett skitväder på onsdan, men så blev det inte utan vi fick ha strålande sol, visst blåste det lite men i lä var det jätteskönt. Efter frukost gick vi ut för att sola och efter ett tag så lämnade jag mina systrar med varsin bok och själv gav jag mig iväg på en skidtur. Åkte efter Kungsleden upp mot Vitnjul, hade motvind hela vägen upp men hemåt hade jag medvind och en strålande, underbar sol lysande mot mig. En tur på ca 6-7 km. Helt underbart!

Nu är det fredag och det är JÄTTEMYCKET folk här i Ammarnäs, jättekul!! Vädret hade ju kunnat vara bättre förstås men vi kan ju inte göra något åt det så det är bara att acceptera läget! Kanske lika bra det, för hur skulle det bli om vi människor skulle råda över vädret, så många olika viljor….näää, det är nog lika bra att det är som det är!

Lennart är med Linus och hans kompisar och bastar, själv hade jag tänkt gå på Pubafton uppe i Dalstugan men det blev bara en tanke, kändes så skönt att bara vara hemma.

Få se om vi åker upp till Aiternas imorgon, det blir vädret som bestämmer!

Nu ska jag gå en promenad med hundarna.

3 kommentarer

  1. Eberth

    När du tycker att du inte har något att skriva om, så har du blivit hemmablind som man säger.
    Din vardag och livet omkring dig är mer intressant att läsa om än det som skrivs i kvällstidningarna om Michael Jacson, Laila Bagge, Christian Luuk, Wanja Lundby-Wedin m.fl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.