Helt underbart…

Nu är det nog dags för lite uppdatering! Förra gången jag skrev snöade det för fullt men nu minsann har vi haft ett ljuvligt väder ända sedan Skärtorsdagen! Plusgrader och strålande sol varje dag, vilket också medfört att det varit gode blött här ute på ån bl a! Men inatt har det varit -10 och det sägs att det ska fortsätta så hela veckan.

Fullt av folk har det varit här före och under påskhelgen och även nu är det jättemycket folk! Helt underbart att så många människor söker sig till denna vackra by!

Påskafton, efter vi stängt, åkte vi upp till Aiternas där Maria och Niclas bjöd på en god supé! Varmt och soligt var det så vi kunde sitta länge ute på altan. Thomas och Dino kom också och hälsade på.
Påskdan bjöd på ett lika fantastiskt väder! Jag åkte skidor en sväng och medans jag var borta hade familjen Renberg från Harads kommit till stugan. Vi satt och myste där ute ett tag innan det var dags för mig och Lennart att åka hem igen.

Idag är jag ledig halva dan så jag tog en promenad upp till Maria och barnen, då jag kom dit var dom precis på väg att åka till skidbacken så jag följde dom dit och satt där ett tag med dom och solade.

Just nu har vi +16 i solen. Ska sätta mig en stund ute på altan och njuta innan jag börjar jobba igen!

En kommentar

  1. Katarina Sundberg

    Hej Kinna, nu kommer vi hela vecka 17. Kommer på söndag med hundar och ett extra barn.

    Katarina med jämthundar och en gråhund. Roknäs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.