Tänk först å åk se´n…..

Ibland funderar jag vad jar har att tänka med..??

Lennart skjutsade mig till Vindelåforsen igår em då jag skulle åka skidor till Storholmen. Han for tillbaka med bilen och jag satte på mig skidorna och började att åka, men det ska jag bara säga, sååååååå bakhalt har jag aldrig haft och vallan som jag skulle ta med mig stod kvar i källartrappan…dumt!!!

Nå, jag tog mig upp men det var ingen njutbar åkning som jag hade tänkt. I varje fall så blev jag väl mottagen av mina systrar och vi åt grillat med 4 olika sallader. Sedan spelade vi plump och femhundra. Jag vann båda spelen!!!

Imorse var det jättefint väder så vi satt ute på den nybyggda altanen och njöt i fulla drag. En halvtimme innan jag skulle åka hem kom våra goda vänner Gerd och Eddie, från Harads, förbi. Dom har husvagnen stående i Adolfström så dom körde över därifrån för att hälsa på oss i Ammarnäs, stannade av i Storholmen för dom visste att vi var där.

Sedan åkte jag hem på mina bakhala skidor (funderade ett tag på att åka baklänges) gick lite lättare nu eftersom det är mera neråt på hemvägen.

Bjöd Gerd och Eddie på middag innan dom återvände till Adolfström och så hade jag fått mina blomsterlökar så jag har planterat dom i krukor, få se om det blir några fina blommor att ha på vår altan i sommar?

Jag måste bara få säga: -Vilket underbart fint ställe Storholmen är. Och vilken fin stuga! Tack Gunilla för att jag fick komma!

Tyvärr så hade jag inte tänkt på att ladda min telefon innan jag for dit så det blev inga bilder att sätta in.

3 kommentarer

  1. Gunilla

    Om jag nu klarar av det så kommer det bilder……
    Ja,det är ett härligt ställe att koppla av på,sen när jag äntligen fick igång elverket så jag kunde dammsuga blev det ännu finare!
    Välkommen tillbaka!

  2. Gela

    Blir så avundsjuk på er som få ha det så trevligt, inte avundsjuk så jag missunnar er utan skulle bara villa vara med. Kram till er tre systrar från GELA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.