Välkommen till ännu en dag i Paradiset!

Här lyser det en stor, stor sol över hela Ammarnäs!
Var lite ’down’ tidigare på morron men inser nu att jag har det bra som kan bo och verka här i denna ljuvliga lilla by. Våra planer på att vara lediga under någon vecka i maj sprack, men det kommer säkert annan möjlighet till ledighet senare!

Har nyss gjort en bulldeg så det blir färska bullar här idag! Det händer inte så ofta numera, att jag bakar. Förr tyckte jag om att göra både bullar och mjuka kakor men det har som fallit bort, jag vet inte vart, har sökt men hittar inte just den ’bakar-geisten’!

Det är som lugnt nu i Ammarnäs, inga köer precis i butiken, och inte så mycket annat som händer heller. Däremot har jag hört att det nog kommer att bli en hel del turister här i sommar och det känns glädjande.

Nu har jag också bestämt mej för att börja jogga några gånger i veckan. Två gånger har det blivit denna vecka, första kvällen gick över förväntan men i gårkväll var det tungt i benen. Men det är bara att kämpa på.

Imorgon åker vi och hämtar våra nya soffor i Arvidsjaur, ska bli underbart! Våran gamla soffa börjar bli tråkig och är väl lite sliten så vi behöver verkligen en ny. Denna gång blir det en tvåa och en trea i tyg, är less på skinn.

Nu ska jag gå med Nicko en sväng sedan blir det bullbak!

Ha en trevlig dag!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.