Middag i Tjulträsk

Idag har det varit ännu en fantastisk dag! Rent otroligt att det ska vara så här varmt och fint nu. Det gäller verkligen att ta vara på sådana här dagar.

Det är bara en stund sedan vi kom hem efter att ha varit upp till Tjulträsk och stekt korv och fläsk som vi åt på mjukkaka. Super! Jan och Clara kom också dit så vi bjöd dom på kaffe och satt och småpratade och myste.

Lennart åkte upp till Aiternas i gårkväll så han har haft en fin dag däruppe, kapat ved och solat. Om dom öppnar Höbäcksvägen så att det går att köra bil till Höbäcken funderar jag på att gå upp till Aiternas på onsdagmorgon och Lennart kan komma efter han stängt butiken för vi har inte öppet på Kristi Himmelsfärdsdag så vi kan vara där till torsdagkväll!

Igår skrapade jag väggarna på Akkas-stugan, den är i starkt behov av att målas om! Jag oljade också in utemöblerna och en liten del av altangolvet. Det var ju så fint väder så jag ville inte vara inomhus.

Det är ganska mycket vatten i Tjulån, hoppas bara att det inte blir någon häftig vårflod för då är väl våran källare i farozonen, tänk hela pelletsförrådet vi har där nere! Oj, oj, oj!! Vi får hoppas på det bästa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.