Regn, regn….

I onsdags åkte jag och Ewa till Boden. Strålande väder och jättevarmt när vi kom till stan. Var förbi i Vändträsk och hälsade på Ewas son Mikael och barnbarnen Samuel och Noel. Deras stuga ligger fint till, nära vatten.

I Boden så hann vi gå på en del affärer och sedan åt vi Thaimat nere på campingen med Helena och Josefin. Campingen var full av norrmän och nästan lika många stod på tur där utanför. Dom tror att norrmännen omsätter ca 30 miljoner kronor i Boden under sommaren…!!!

På torsdag var det en sorgligare dag, då åkte jag och Marcus till Harads för att ta ett sista farväl av Marcus farfar i kyrkan. Det var en lugn och fin begravning. Efter den var det minnesstund på Brittas Pensionat. Som vanligt är det ju på begravningar och bröllop man träffar släkt och vänner. Marcus har ju kusiner som han sällan och nästan aldrig träffar annars.

På kvällen var vi bjudna till Helena på grillmiddag, där hade vi trevligt. Satt och surrade till mitt i natten.

Fredagmorgon åkte vi hem hit, regnet började i Arvidsjaur och ökade bara mer och mer ju närmare Sorsele och Ammarnäs vi kom. Obehagligt att köra när det är så djupa spår och gropar som fylls av regnet men vi kom iallafall hem. Här hemma väntade Maria, Niclas, Fredrika och Zakarias. Dom har varit här sedan i onsdags och ska vara till söndag. Synd att det skulle vara så här regnigt, det är svårt att göra  något ute när det är detta väder.

Nu ska jag in i butiken och jobba. Vi hörs!

 

 

En kommentar

  1. Maria

    Hejsan!

    Sitter just nu i Dalstugan där vi hejar fram deltagarna i Fjällmarschen. Både Fredrika och Zakarias har deltagit på sträckan 1.6 kilometer. Igår (fredag) var vi på besök hos Kenneth och drack kaffe samt att vi åt god middag hemma hos er, på torsdagen hann vi med slåtter i Juobmovare, kaffe hos Gunilla och Cenqiz, besök på Naturum samt våffelkväll på Hembygdsgården. Onsdagkväll då vi kom hit så körde vi gräsklippare och grästrimmer. Så jag måste då säga att vi har fullt upp ”trots” vädret.
    /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.