För 19 år sedan…….

 ….var jag jättetjock och gick och räknade dagarna till att jag skulle få föda. Varmt, varmt var det hela sommaren! Pust o stön….men så sent på kvällen den 31 juli fick jag äntligen åka in på Bodens BB och kl 04.45 den 1 augusti fick jag min son Marcus. Han var helt utan hår men jättesööööt, förståss!!

Nu fyller han 19 år på lördag, nu har han jättetjockt hår (som han ibland rakar bort) men fortfarande en jättesöt och rar kille!

Tänk, jag tycker inte att det var så längesedan han föddes, men tiden flyger iväg och snart har han hunnit ikapp mig…..

Lev livet idag! 

3 kommentarer

  1. Eriik

    Jag känner mig som du gjorde för nitton år sedan, Tjock. Och jag har samma frilla som Marcus hade, dvs inte så mycke. Men vi mår bra, har varit på en golfrunda I dag pÅ Gunnarn golf och sedan ätit en god middag hemma med familjen. Hoppas alla mår bra och vi längtar efter er./ Hälsningar Erik,Clary o pojkarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.