Manifestation

Det blev bra uppslutning till manifestationen igår. Ett 50-tal bybor mötte upp, även några från Hemfjäll hade kört upp hit för att vara med.

Nu vet inte jag när detta kommer i tidningen. Vad jag förstod så skulle VK ha en serie om inlandsvägarna och att Ammarnäsvägen skulle vara först ut.

Det jag inte riktigt förstod var att det hade lagts en tioårs budgetplan på vilka vägar som skulle rustas inom den perioden och där fanns inte denna väg med. Hur kan man lägga en sådan långperiodsbudget? Mycket händer under tio år?

Tycker också att det är åt skogen att vägverket ska tillsätta en arbetsgrupp för att göra en analys om denna väg. Det behövs ingen analys, det kostar bara en massa pengar, lägg dem på vägen istället!

 Vägverkets direktör kan ju sätta sig i bilen och köra hit upp, det skulle räcka, och vi skulle säkert kunna skramla ihop till bensinpengar till henne om hon inte vill betala resan själv!

2 kommentarer

 1. Maria S

  Kanske de ”tänkte” att de skulle göra det framöver på ett så bra sätt som möjligt? När de ska göra ”analys” före..=)

  Tänk! om man satte rätt folk bakom ratten, liksom överlämnade det till de som KAN? som är erkänt duktiga, använder rätt material, gör det rätt tid? å TÄNK, om man tänkte att det är en bruksvara, vägen…att den används slits å behövs, då skulle det redan vara en sk ”plan” som åtgärdar INNAN det blir major shut dont fel liksom..

  Våran väg är skit, men den är bara 2 km, å folk är jättearga! Jag tänker” skönt, för då far inte lika många här, använder det som genväg till stan..

  Men ni, ni har ju en ocean mellan A-B å inga alternativ annat är fot, skoter, båt, bil, hellikopeeter å skida!

  Vi brukar kalla vår väg för en vägskada med ett par meter plangrus. Dessutom har vi stans minsta rondell på väg hit, i folkmun kallad bröstvårtan=))

  ha det! Hälsa LP fr Doubletroublecousin

 2. Curtan

  Hoppas att min kommentar kommer in som jag nyss skrev.
  Har skrivit ett mail till henne personligen också, få se vad som händer med det.
  Läste just reportaget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.