Stora, mörka moln

Jag måste börja med att tacka alla som är inne och läser min blogg! Det är ju hur kul som helst när jag kan se hur många besökare jag har!

Nu är jag färdig med rensning och förvällning av kantarellerna. Jag plockade ju 7,3 kg i onsdags och så var jag och Lennart iväg igår e m och plockade 2,7 kg till. Har nyss avnjutit en macka med smörstekta kantareller. Mums!

Idag är det  skiiiitväder. Regnar och blåser lite kallt. Har varit på en byarunda och sett att allt är i sin ordning. Började med ett besök hos Gunilla och hon mådde bara bra, på väg därifrån så mötte jag Lennart med bilen så jag hoppade in och så körde vi ner och kollade båten. Han har fixat så fin båtplats nere hos Sture. Tack Sture! Sedan körde vi och såg att Ubbe fått sin stuga uppsatt på den nya tomten. Det kommer att bli jättefint. Efter den kollen for vi till Runa, som är uppe i sin stuga nu helgen, och drack kaffe.

I fredagskväll bjöd Hembygdsföreningen sina medlemmar på Surströmming nere i Hembygdsgården. Vi var 27 st som var där och det var mycket trevligt. Det var Gunilla som stod för serveringen.

Bäst att gå och göra sig iordning för jobbet. Ha en fortsatt bra dag alla! Vi hörs!

2 kommentarer

  1. Kvarntorparna

    Roligt att läsa att så många slöt upp till manifestationen, vi hoppas ”gubbarna” på vägverket förstår problemet. Vi är ju som sagt var på varmare breddgrader, idag har vi haft ca 35 gr hela dagen. Nu är det kväll o kanske nere på 30 gr, inga stora mörka moln här 😉
    Vi försöker hålla oss uppdaterade om byn genom att läsa din blogg. Hälsa alla
    Kramar fr oss

  2. Kinna Persson

    Svar till Kvarntorparna (2009-08-30 19:51)
    Kära Kvarntorpare! Hoppas verkligen att ni tänker på oss som är hemma o arbetar! Ni har väl bara drygt 4-5 veckor kvar nu? Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.