Premiär

Igår skulle det bli en premiärtur med vår nyinköpta båt, vår tanke var att vi skulle fiska och må gott!

Men det tog en himla tid innan Lennart fick igång båtmotorn, vi hann flyta bra långt innan han till slut fick den att starta. Då, mina vänner, började det att blåsa kraftigt, stora, vita gäss ute på sjön. Usch! Det var ju inte mysigt så vi valde att vända hemåt igen.

Ja, det var vår premiärtur det!

2 kommentarer

  1. Katarina

    Hej Kinna, ja du vita svanar eller gäss men vet du hur mycket jag längtar till Ammarnäs? Sista helgen i oktober kommer vi med hundar och pumpa. Jag vill så mycket upp nu men det har inte passat. Ha det bra och krama Nasto och lycka till med jakten så syns vi i oktober. Kanske jag lyxar till det så ni gör i ordning maten. Ha det bra.

    Familjen Sundberg Roknäs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.