Nej, se det snöar, nej se det snöar…

..det var väl roligt, hurra! Nej, nej, nej det är inget roligt alls. Alldeles för tidigt för snöande, nu ska vi ha soliga och härliga oktoberdagar!

Här i Ammarnäs händer det saker. Nya ägare till Macken. Flera som håller på att bygga fritidshus här i byn. Många som kommer upp med sina husvagnar till liften för att ha dom där under kommande säsong. Jag gick runt där uppe i söndags och det är ju som en liten by där uppe, tror att det är ca 60 husvagnsplatser.

På fredag åker det fem glada tjejer härifrån till Vilhelmina. Två nätter på Hotell Wilhelmina. Tacobuffé och disco på fredagkväll, middag och dans på lördag. Dom glada tjejerna är Pia, Anna, Gunilla, Marianne och jag, vi tippar nämligen på V75 tillsammans och av vinstpengarna brukar vi göra en sådan här resa, i vintras var vi och roade oss på Hotell Lappland i Lycksele. Det är mysigt att kunna göra något sådant tillsammans!

Nu ska jag kolla om det är något att se på TV. Hejdå och ha det så bra!

2 kommentarer

 1. Katarina Sundberg

  Hej Kinna
  Jag funderade var du var när du inte bloggat på ett tag. Vi kommer ju sista helgen i okt och det ska bli riktigt skönt. Hur har jakten gått och hur har det gått för Nasto, han är ju lika gammal som våran Rambo. Få se hur Rambo blir som älghund, visar tecken på att bli en envis liten vovve.

  Syns snart
  Katarina Sundberg

 2. kinna

  Hej Katarina!
  Jag har bara inte haft någon skrivlust, det roliga är att då jag var inne och läste mina gamla bloggar upptäckte jag att det var likadant samma tid ifjol! Nasto har inte gjort något bra i skogen under första jaktveckan nu är dom iväg igen 3 dagar så vi får hoppas på bättre resultat. Han är ju bara drygt 1 år så jag tror inte Lennart skall vänta sig för mycket. Vi syns!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.