Kyrkobesök

I gårkväll var vi bjudna, tillsammans med Erik och Clary, till Gunilla och Cengiz på en supergod middag. Innan maten så såg vi på V75 och tjejgänget fick återigen vinstpengar, vi hade en sexa och flera femmor som gav oss över 900 kr! Tror att Gunilla ska få tippa varje lördag för hon verkar ha tur med sig. Det var en mycket trevlig kväll, satt länge kvar vid köksbordet och pratade om allt från fotboll till kommunalpolitik.

Tog en rejäl sovmorgon och efter morgonskaffet så tog vi hunden med oss och gick upp till Kvarnen. En skön och välbehövlig skogspromenad. Sedan körde vi upp till Erik och Clary och fikade.

Ikväll har jag varit till kyrkan och lyssnat på Erik Hugo Johansson. Sorsele kyrkokör var där och sjöng under ledning av den nye kantorn Mats. Nog är det fint med körsång i kyrkan och att få lyssna på en som verkligen kan hantera en kyrkorgel! Hoppas att dom kommer hit fler gånger. Efter gudstjänsten var det kyrkkaffe i församlingshemmet och inte bara kaffe utan även god smörgåstårta och brasa i öppenspisen. Trevligt bordssällskap hade jag också utav Bertil och Ingrid från Kraddsele samt prästen Erik Hugo.

Nu småregnar det och är alldeles kolsvart ute, hoppas det kommer snö igen så det blir ljusare.

 

 

 

2 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    Man går alldeles för få gånger i kyrkan. Hur är det brukar kyrkan vara öppen på andra tider än vid kyrkobesöken? Jag har inte tänkt på det förren nu. Man kan snäppa in en stund i kyrkan och bara sitta en stund.

  2. Kinna Persson

    Svar till Lisbet Olofsson (2009-10-19 08:17)
    Hej Lisbet! Här i Ammarnäs är kyrkan öppen hela dagar under sommaren men hur det är nu under den här årstiden vet jag faktiskt inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.