Pastagratäng till middag

Idag har det bara varit grått ute, snöar lite men det känns inte tråkigt utan tvärtom faktiskt, det blir ljusare ute när snön kommer.

Igår kväll kom Marcus med en kompis hit, dom kom mycket, mycket senare än den tid dom egentligen skulle varit här för dom glömde svänga vänster mot Sorsele utan fortsatte fram till Arjeplog, nå det är ju bara 14 onödiga mil……!

Beställde ett par kokböcker av två skolbarn som sålde jultidningar. Satt och tittade i dom under helgen och hittade många fina och enkla recept på både gratänger och grytor. Blev sugen på att göra en pastagratäng med kyckling, det har jag nu gjort och har bjudit ner Cengiz och Gunilla så nu sitter jag bara och väntar på att dom ska komma så vi får smaka på maten. Hoppas att den blev god, har inte tjuvsmakat!

Lennart åkte iväg till Norrbotten igår eftermiddag för att skjuta dom återstående tre älgar dom har kvar…….hoppas på god jaktlycka men där är det mycket mera snö än här så hans förhoppning på att få älg var mycket liten, men man vet ju aldrig.

Nu börjar jag fundera vart mitt middagsfrämmande är. Jag ska i alla fall gå och tända ljusen på bordet så det blir lite myyyysigt!

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.