Onsdagmorgon

Tänk vilken vanemänniska man är! Jag är van att vara ledig onsdagar men nu har Pia velat byta för att hon  själv ska kunna jobba onsdag-fredag i Sorsele, så nu är jag ledig tisdag istället och det känns konstigt, det SKA ju vara torsdag idag känns det som….men det är bara onsdag!

Nu är det bara is är utanför. Skittråkigt att den lilla snö vi hade ska försvinna.

Igår for Thomas (Gunillas son) med en del av flyttlasset till Sveg. Han har fått jobb där åt kommunen. Det ska bli spännande att få höra mer om det jobbet när han varit där ett tag. Vår mamma var ju från Sveg så det är många gånger som jag varit där och hälsat på mina morföräldrar och min moster Eva. Men sedan många år tillbaka finns inte morfar och mormor längre och moster Eva har flyttat till Stockholm, så nu har vi inte längre några känningar där. Vad jag minns av Sveg så var det ett litet mysigt samhälle. Thomas kommer säkert att trivas där. Det är bara synd att det är så långt avstånd så vi kommer inte att träffas så ofta.

Igår gjorde jag palt  och bjöd Gunilla, Ewa och Veronika på middag. Ewa åker hem till Boden idag och Veronika åker med Kicki och Ethel till Hattfjelldal. Dom går Guideutbildning, så nu kan ni komma till Ammarnäs och bli guidade av "proffsiga" guider!

På söndag åker jag buss till Boden och ska vara borta en hel vecka! Längtar att få se den nybyggda gallerian. Ett stort lyft för Boden! Naturligtvis längtar jag också efter att träffa mina nära och kära också, både i Boden och Harads. Kommer ju också att få snoosa på mitt lilla bonusbarnbarn  Livia som föddes den 22 oktober!

2 kommentarer

  1. Thomas

    Joho! Nu har vi visst känningar där! Jag bor ju där och Sveg verkar vara helt OK trots att det ligger lite ocentralt =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.