Det faller snö lite lätt…

Idag är det ca 1 minus och lätt snöfall. Jag älskar när det är så här vitt och fint ute. Önskar bara att det skulle bli riktig vinter nu på en gång och inte något mera slask!

Igårkväll åt vi en jättegod Kasslersallad med sås, gjord av vispad grädde, majonnäs, curry och senap. Jag skar kassler+purjo+grön sallad+äpple i bitar och blandade det med såsen. Enkelt men jättegott!

Resten av kvällen tillbringade vi i soffan framför TV:n. Då det gäller Idol så röstar jag på Tove. Vilken röst och vilken utstrålning den tjejen har….!

I varje veckotidning nu så är det mycket om julbak bl a. Funderar på om jag skulle göra en "Kakbytarkväll" hemma hos mig. Bjuda in några som har med sig varsin kaksort och recept och sedan byta eller dela upp sorterna mellan  varandra! Få se om jag gör det då jag kommer hem, jag åker ju till Boden imorgon och är borta en vecka.

Det är lugnt hos oss i butiken nu. Har bakat lite bake off så nu finns det Wienerbröd, Bullar, Chiabatta och Minibaguetter för dom som vill ha! Välkomna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.