Hemma igen

Ja, då är jag återigen hemma efter en veckas ledighet! En vecka med många trevliga inslag. Känns bra att vara hemma men mindre kul med detta fruktansvärt tråkiga väder, grått och regn. Jag vill ju ha vinter NU!!!

Lennart kom till Harads på fredagkväll för vi var  bjudna på en väns 50-årsfest på lördagen. En mycket rolig fest och där fick vi träffa alla dom som vi umgicks mest med då vi bodde i Harads. Det var verkligen roligt!

På söndag var det mindre roligt att köra. Regn och glashala vägar. Inte ett sandkorn på vägen. Mötte ingen sandbil förrän vi närmade oss Buresjön. Genom att Lennart fick köra så sakta så insåg vi ganska fort att vi inte skulle hinna hem innan vi skulle öppna affären, så jag ringde Pia och bad henne sätta igång butiken. Några minuter över 15 var vi hemma så det var bara att skynda sig bära in alla grejer och klä om för att jobba.

Jag är ledig imorgon, så är det lika tråkigt väder då så blir det nog lite kakbak, tror jag. Tänk, det är bara fem veckor kvar till jul…….tiden går fort. Mest troligt kommer vi att fira den i Harads….eller i Boden. Vi får se!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.