Snön ligger vit på taken….

Gunilla har just farit hem. Vi har hjälpts åt att byta gardiner och fixa lite adventsmys. "Lycka är det man känner i sällskap med goda vänner"!

Det är så fint ute nu med så mycket snö och inte så kallt. Lite grått är det förstås. Tog en långpromenad både igårkväll och nu på morron. Imorse gick jag mot norra sidan och tog av och gick genom skogen så jag kom ut på Fällavägen, så ljuvligt skönt och så ljuvligt vackert! Fullt av snötyngda träd. Det händer ibland att någon frågar mig varför jag bor i Ammarnäs och jag ler tyst, för i denna by som vi alla äger får min själ ro!

 

2 kommentarer

  1. Thomas i exil

    Nog fattar jag varför mormor for till Ammarnäs, i Sursveg får inte man ingen ro i själen, här regnar det så mycket att själen får ro med långa tag för att inte hamna under vatten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.