Ska jag…….eller

ska jag inte? Vaccinera mig imorgon, alltså? Jag velar hit och dit…..ska ju åka till Svanabyn på eftermiddan och vara med på födelsedagsfest på lördag. Jag har ju hört en del som har blivit så dålig efter sprutan men så finns det ju en del som inte känt någonting alls……Får sova på saken inatt!

 

 

En kommentar

 1. Eberth

  Kinna, när du nu åker till Svanabyn, så ta med en hälsning från mig till bygdens hädangångne poet Helmer Grundström. Hans ande svävar säkert fortfarande över nejden.

  Jag har en gång träffat Helmer och jag glömmer aldrig när vi tillsammans memorerade hans dikt:

  ”Langt nol i helvitte, langt nol i väla
  drar jag mitt dragspel för värken i själa.
  Bälgen är sprucken, och sprucken är själa
  – Langt nol i helvitte, langt nol i väla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.