Luciakaffe

Vi bjöd ju på Luciakaffe uppe i Dalstugan vid liften igår och glädjande för oss var att så många ville komma, närmare bestämt 87 personer. Skolans luciatåg besökte oss och det måste jag säga, för att bara vara sex barn så sjöng dom jättebra, inte bara två, tre sånger utan dom sjöng många. Det var en mycket trevlig stund där uppe och nu har det ju blivit tradition av det hela så hoppas att alla kommer nästa år också.

Senare var vi och åt VÄRLDENS BÄSTA OCH GODASTE JULBORD på Wärdshuset! Egentligen skulle jag ha haft en bild av detta härliga och fint uppdukade bord så att ni fick se så fint det var men tyvärr hade jag inte kameran med. Jag vet inte hur många olika rätter det var men det var många. Vi hade trevligt bordssällskap av Anna med döttrar, Gunilla, Linus samt Jan och Clara. Mätta och glada blev vi alla. Tack Mia för din stora matlagningskonst!

 

 

 

3 kommentarer

  1. Maria

    Men så mysigt!
    Vilket härligt initiativ av er att ordna detta.
    En extra kram till skolbarnen som tog sig tid att uppträda på en lördag;)

    /Maria

  2. Gub-Britt

    Hjärtligt TACK för det trevliga luciakaffet Kinna, Gunilla och Lennart!! Det är så roligt att ni hittar på så många tillfällen till gemensamma aktiviteter i byn.
    En riktigt GOD JUL öänskas er.

  3. ewa strömgren

    Vilken tur att det finns sådana änglar som ni, Gunilla,Kinna o Lennart! Klart är då att folket tycker det är trevligt att komma ut å träffas i juletid,slippa stressa för en dag! Roligt att barnen ställer upp fastän det är lördag… Kramar Ewa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.