Julen är över

Ja, så är då Julen 2009 över! Vi körde härifrån till Harads på onsdagkväll direkt efter att vi stängt butiken. Snön vräkte ner då vi for och det snöade i stort sett hela vägen förutom i Sorsele där det inte alls snöade.

Julaftonsmorgon började med frukost och Fredrika och Zakarias var mycket förväntansfulla inför julklappsöppningen men den skulle inte ske förrän senare. Vi bara satt och myste och pratade och hade det skönt.  Maria och Niclas packade för dom skulle iväg till stugan i Piteå och fira kvällen där. Efter lunchen blev det så utdelning av klapparna. Nöjda barn och vuxna åkte då sedan iväg. Jag och Lennart var kvar en stund till innan vi gav oss iväg till Boden för att fira kvällen hos Lennarts mamma och pappa. Träffade Curt på stan så jag och han gick upp till Ewa en sväng. Drack kaffe och önskade varandra en god jul, gick sedan till svärföräldrarna, där var även Therese och Johan. Vi hade en mysig kväll tillsammans och åt god och mycket mat! Alla hade tydligen varit snälla under året för alla fick paket.

Senare på kvällen körde vi tillbaka till Harads och låg över där till Juldagen då vi körde hem igen. Marcus lämnade sin bil hemma i Boden och åkte med oss. Han jobbar hos Gunilla och Cengiz uppe i liften, tack vare att det har kommit så mycket snö så kunde ju dom öppna backen på Annandagen.

Lennart mätte snödjupet igår och då var det 70 cm, nu idag är det säkert 5 cm till för det har snöat inatt också.

Det har varit mycket mindre folk här i Ammarnäs under denna jul jämfört med förra året så vi hoppas att det blir mer fram emot Nyårshelgen annars får vi bada i mjölk……

En kommentar

  1. Maria

    Men var det inte Cleopatra som badade i mjölk för att det var bra för hyn!?
    Men iofs, det var väl åsnemjölk och inte komjölk…
    Hälsa alla, vi längtar efter er!

    /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.