Biter i kinderna

Nu är jag klippt och "grann"! Skönt vara kortklippt, det är bara synd att det växer ut så fort.

Ewa kom förbi vid lunchdags så vi åt lite rester tillsammans och sedan tog vi en promenad upp till liften. Det bet i kinderna ska jag bara tala om, fast där uppe var det lite varmare och jag träffade på ett par killar som hade kört skoter upp till Äivesoive och där trodde dom att det bara kunde vara 12-13 minusgrader. Det är så synd om alla yngre, dom har ju kommit för att åka i backen eller åka skoter och det går ju inte nu då det är så här smällkallt.

Jag har ju egentligen varit ledig idag men eftersom hon som skulle jobba istället för mig är sjuk så har jag haft lite bakjour här. Men det är bara ett par gånger som jag behövts där nere för som tur är har vi Fride som jobbar med Lennart och  dom har haft fullt upp stundvis. Det är ganska mycket folk här nu och det känns jättekul.

Nu ska pojkarna få äta ugnsstekt falukorv och potatismos innan Marcus ska upp till Dalstugan för att jobba i baren med Cengiz då det är Pubafton där ikväll.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.