Mysig dag!

Har haft en jättemysig dag! Vi har försökt att genomgå hela stan men se det går absolut inte. Strandpromenaden här är gudomlig, ca 5 km lång. Rent och fint överallt. Det sas att det skulle vara molnigt hela dan men gud var med oss så på eftermiddan sprack himlen upp och det blev sol. Då vi kom hem så gjorde vi ett par goda smörgåsar och gick upp på "våran" terass och satt där och solade. Myyyyysiiiigt!! Nu är vi nyss hemkommen efter att ha ätit en god middag på en Italiensk restaurang och druckit ett gott rödvin Enate. Nu har vi bara en dag kvar av våran semester här så imorgonkväll är det bara att packa och gå isäng tidigt för bussen hämtar oss kl 5.05, flyget går 7.10.

En sak är säker, hit kommer vi att återvända!

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.