Uppdatering!

Nu är det dags för en uppdatering av bloggen! Jag har faktiskt inte haft tid att sätta mig ner framför datorn en enda kväll….men nu tänkte jag ta mig i kragen och skriva lite.

Det har varit  underbart roliga dagar att arbeta här nere i affären under påsken! Jättemycket folk,( känns som att det varit mer folk här i år än förra året) alla glada och positiva människor gör ju att allt känns så lätt! Folk som varit här för första gången har redan bokat in sig för nästa påsk! Helt underbart! Idag kom det folk som bara var upp och tittade hur det såg ut här. Jag nämner inte var dom varit alla andra år men dom tyckte att dom ställena hade blivit för exploaterade och hade då hört talas om Ammarnäs som ett mera lugnt ställe och dom fastnade direkt för byn så nu skulle dom försöka få sig en plats här till nästa år! 

Vädret? Ja, det har varit både si och så men i det stora hela så har det varit bra. Lite för tidigt för regn men vad gör man? I helgen har det varit kanonväder och det var ju tur för Kungsledenrännet som gick av stapeln i går. Dom gör det ju kanonbra alla som åker detta lopp, det är i allafall åtta mil men säkert en jättefin upplevelse! 

Idag var jag ute på en liten skidtur och det var varmt kan jag säga. Var förbi hos Erik och Clary upp i campingen och drack kaffe och det var jättemycket folk uppe i skidbacken. Kul! Det tråkiga är väl att så gott som alla åker hem idag!

Lennart, som är ledig imorgon, har åkt upp till Aitelnas, han får fint sällskap av Ewa och Gunilla som också har åkt dit upp, dom skulle visst vara där till på onsdag. Få se om jag åker dit på tisdagkväll för onsdag är min lediga dag!

Jag skulle kunna skriva jättemycket om allt möjligt men då skulle bloggen bli alldeles för lång så jag slutar med att säga  JAG ÄLSKAR AMMARNÄS och alla människor som kommer hit!

2 kommentarer

  1. Katarina

    Vi också älskar Ammarnäs! Ni det mest passande människorna att driva en affär. Ni är så trevliga och serviceinriktade. Man hittar allt man behöver hos Er. Ingenting verkar vara omöjligt för Er.
    Tack och vi ses igen till helgen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.