Känner mig rätt så duktig nu!

Får man säga så om sig själv? 

Har varit till Aitelnas fram och tillbaka på skidor!!! En härlig åktur upp men ganska slitigt på hemvägen mellan Höbäcken och Vindelåforsen. Dels var det gode blött så att skidorna sög fast sedan så var nog mina ben lite trötta.

Då jag kom fram till stugan så drack jag medhavd choklad och macka. Gjorde upp eld i öppenspisen och satt bara och njöt och vilade. Efter en stund så ringde Clara och bjöd över mig på kaffe. Hon och Jan är där uppe och håller på med veden. Hos dom fick jag både grilla korv och äta mackor med Gammel Olles ost på och den osten luktade faktiskt Gammel Olle…..men den var inte alls dålig. Kaffe fick jag också förstås. Blev riktigt avundsjuk på dom för att dom fick vara kvar där uppe!

Med två rastningar efter vägen så tog det mig två och en halvtimme upp och lika lång tid ner.

Nu blir det dusch och sedan palt till middag!

2 kommentarer

  1. Maria S/Skellefteå

    Ja det må jag säga; det var ett rejält pass- jag är impad!
    å jag skulle förmodligen behöva akutvård å dropp efter halva ditvägen!!men jag skulle klara mig på fläsket i minst en vecka=))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.