Imorgon blir det ingen sol!!!

Hoppas det blir mulet i morgon! Ska till Arvidsjaur på min lediga dag och det känns bättre att åka om det inte är strålande solsken som det var idag för då missar jag att vara hemma och njuta av dagen!

Vi ska på barndop i Boden den nionde maj och därför ska jag till Arvidsjaur och se om jag hittar något i klädväg att shoppa. "Har inget att ta på mig"! Fast garderoben är fullsmockad, visst är det konstigt? Det måste ju vara så att jag handlar fel hela tiden…..hjäääälp!

Fredrik och Kevin har varit här sedan i fredags men imorgon åker dom härifrån till Hemavan och ska vara där med resten av familjen. Dom har haft fina dagar medans dom varit här och dom verkar vara helnöjda.

Kevin uppe i Tjulträsk i lördags. Ingen större fiskelycka men vi grillade och myste i backvaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.