En innehållsrik dag!

Fick fyra rödingar i morse och en av dom var så här fin. Jag bytte från silverblänke till koppar och hann bara släppa ner så nappade den! Roligt att få sådana, hade gärna velat få fler.

Jag fick se något idag som jag aldrig förut sett men tyvärr stod jag så till att jag inte kunde fota. Det var nämligen familjerna Skum som kom flyttandes med sina renar efter ån i Aitelnas. Dom upptog hela bredden på ån, en mäktig syn.

Vi körde fjället hem och åkte förbi Skebble så äntligen  fick jag se min Farfars jaktkoja, den har stått oanvänd i herrans massa år. Den är låst så vi fick kika in genom fönstret.

Där brukade han ligga när han var och snarade ripor. Byggde den 1955.

Åkte även förbi Stabburet, där har jag heller aldrig varit förr. Så idag har jag fått uppleva mycket vill jag säga. I denna stuga kan man övernatta om man är ute på fjällvandring.

Träffade Mia, Peter och William som var ute på skidtur och vid Näsbergstjärn träffade vi på ytterligare två skidåkare nämligen våran Sanna och hennes kompis Josefin.

Lennart och Erik åker upp till Aitelnas ikväll så Clary har bjudit hem mig på middag efter att jag slutat jobba. Skönt att bli bortbjuden!

Nu ska jag klä om och gå ner och jobba!

 

En kommentar

  1. Ernst Westerberg

    Trevligt att läsa din blogg! Grattis till rödingen, hoppas den smakar. Roligt se att Ni har så fin sammanhållning Ni systrar. Det gläder en gammal morbror.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.