Simmande renar

Jag satt vid köksbordet och drack kaffe när jag tittade upp mot Tjulåbron, såg något, trodde det var två stora björkar eller något liknande som kom och flöt. Men då fick jag se att det var två renar som kom och simmade. Dom klev iland där jag har ritat på bilden, tyvärr var det för långt avstånd för min mobilkamera, men dom står där borta mellan busskuren och det bruna huset.

Idag är det regnigt och kallt. Gruvar för en morgonspromenad med Nasto, den blir nog inte så lång idag!

En kommentar

  1. Maja Skidiskotertjänst

    Välgympad fjälljokksmarienerad renfile´! =) Här är bara 9,8 grader, å jag ska in i duschen äta å sen knalla över berget till jobbet- lite duggregn, men man är ju vara sig söt eller skör längre, bara seg åsså blir man ”sur” innan man kommit fram hehe! Ha en bra dag i skitvädre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.