Nya vandringsleder

Har nyss kommmit hem från ett möte med Projektet Destination Ammarnäs. Ett mycket spännande projekt! Vänta bara om ett år när vi har superfina vandringsleder att erbjuda! Vi ska förresten samlas ett gäng, på onsdag till veckan, för att gå en av lederna,  den som går mellan Tjulträsk och Ammarnäs och kallas för Tjulträskleden. Den började röjas i höstas och nu spångas den för fullt. Ska bli spännande att se hur fin den har blivit. Jag ska ta kort och sätta in på bloggen.

 Idag har det varit en ganska varm och fin dag! Solens varma strålar har värmt men så fort den varit borta så har det blåst lite kallt. Men snart så kommer värmen…..Jag har oljat in utemöblerna och altangolvet så då jag kommer hem från Harads så är det torrt och färdigt för att sätta ut blommor och göra lite mysigt där ute.

Ja, imorgon åker jag ju till Harads, men först en mellanlandning i Sorsele för en rejäl hårklippning! Fredagmorgon blir det Harads kyrka där Fredrika och Zakarias har sin examenavslutning och sedan blir det Boden och Björknässkolan där Marcus tar studenten. På lördag ska vi ha en liten bjudning hemma hos Maria och Niclas i Harads för ett femtontal som Marcus bjudit. Tyvärr kan inte Lennart följa med för han måste stanna hemma och jobba.

3 kommentarer

  1. Joakim

    Hej, bra sida. Du som ha koll på de mästa hur ser du ut uppe på Skeble vi åker det den sista den här mån….Tror du de blir av eller??
    Hare gott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.