Fjortonårig bröllopsdag!

Steg upp i morse och drog upp rullgardinen. Fick se en strålande sol från en, nästan, klarblå himmel! Åh, så glad jag blev, nu kommer värmen, tänkte jag. Ack vad jag bedrog mig då jag senare gick ut med Nasto. Skulle ha behövt långkalsonger, vantar och mössa! Blåste lika kallt som igår. Nu är det bara att hoppas att det blir som förra året, då började värmen att komma den 23 juni  och höll då i sig ett tag!

Idag firar jag och Lennart fjortonårig bröllopsdag! Firar och firar, han är i Arjeplog och jag jobbar, men det blir säkert någon sorts god middag ikväll!  Vi gifte oss i Pålkems kyrka (Gällivare kommun) midsommarafton 1996 och då var det sommarvärme.  

4 kommentarer

  1. ewa

    Tusen grattiskramar till er båda! Hoppas ni får många,många år tillsammans.Minns erat bröllop som det var igår,och snart får vi gå på dotras,ska bli jätteroligt,vi får verkligen be till högre makter om fint väder då. Ha en bra dag kära syster! Kram från Ewa

  2. Ernst Westerberg

    Grattis Kinnatill Er båda! Men Ni ligger lite efter. Anita och jag firar 45 år den 25/6
    Ha det så bra, hälsa alla!
    Morbror Ernst

  3. Kinna Persson

    Svar till Ernst Westerberg (2010-06-21 14:50)
    Då får jag gratulera er båda till en så lång tid tillsammans. Om vi kommer att fira 45 eller 50 år tillsammans då är vi 100 eller 105 år!! Vi kommer nog aldrig dit! Hälsa Anita och resten av familjen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.