Akkas Tunnbröd, det är grejer det!

Hälsat på Gunilla i bagarstugan. Där var det full rulle på bakningen.

Så fint…….

…och så gott det luktar!!

Här har hon fått hjälp av Edvin och Arvid!

5 kommentarer

  1. Maria S/Skellefteå

    =( Å vad jag sörjer att jag inte kan äta sånt gott mer, har ju gluten upptäcktes det för ett år sen…
    men men,…

    ikväll har vi just nu 20,6 i skuggan 20:46 å har ätit plain basturökt falu med lyxigt tillbehör;

    knyten på grillen med roquefortost, cremefraiche, morötter å lök,

    å sen tillbehören; pepparrotsvisp, fransk senap, bearnaisesås, baconlindad fetaost å ett glas gott rött!

    På fredag bär det av till Pålkem på en roadtrip med min Elin, 22. Hon har efterfrågat detta å det är så kul!

    Jag gifte mig med hennes far i Pålkems kyrka 1984, å nu har jag varit omgift med Micke sedan 1994!!!

  2. Åsa

    I Rågoliden finns ett företag som bakar glutenfritt tunnbröd. Kan ibland köpas på ICA Nalohallen.

  3. Maria S/Skellefteå

    Tack för tipset Åsa!

    jag blev så inspirerad å varför har jag inte tänkt på det förut?! Att baka själv?….så nu i morse gjorde jag en liten deg på 1,5 dl vtn, 4 dl mjölmix glutenfritt, 2 tsk bakpulver å lite salt-kavlade ut, lät vila 10 min å gräddade i stora gjutjärnspannan-det vart kanon! Hittade receptet på nätet å pimpade det lite med brödkryddor å ett kläm sirap=)bregott, stekt ägg å kaviar på- MUMS!

Lämna ett svar till Åsa Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.