Regnkläder ett måste!

Är ledig idag så jag tog hunden i bilen och körde upp mot Tjulträsk och tog en lång promenad upp iskogen. Här nere i byn regnade det då jag for men där uppe var det uppehåll när jag började gå, sedan när jag hunnit en bra bit upp började det regna som om himlen var öppen. Nåja, jag hade ju regnställ och stövlar så det var ingen fara, det var värre för Nasto som hade glömt sitt hemma…..

Då vi kom ner på vägen igen hörde jag motorljud nere vid parkeringen så vi gick ner dit och där var Osvald och röjde. Han jobbar verkligen för högtryck när det gäller röjningen av vandringslederna. Tur att vi har honom i detta projekt! Superduktig!

Höll på med tråkigt pappersarbete när jag kom på att jag skulle blogga, en trevlig paus! Tittar ut genom fönstret och nu är det verkligen spöregn! Tänker på lapparna som har sarvslakt både i Kraipe och Biergenas, vad blött och halkigt det skall vara! Inte kul alls.

Nej nu ska jag fortsätta med det tråkiga men då det är gjort så ska jag gå igenom vad jag ska ha för kläder med mig på våran båtresa. Jag och Lennart flyger från Lycksele till Stockholm tidigt på måndagmorgon för att sedan checka in på m/s Symphony för mässresa till Helsingfors. Kommer hem igen sent onsdagkväll. Vi var på samma resa ifjol och det var mycket bra så det blir det säkert i år också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.