Luften hög och klar

Åhhh, vilken underbar dag att vakna till! Har varit ute på en långpromenad med Nasto och det var jätteskönt. Mössa och vantar på visserligen, men vad gör det när solen lyser och luften är hög och klar!

Mina tankar idag är hos min broder Curt! Det är idag som det ska avgöras om han får fortsatt sjukskrivning eller om han blir utförsäkrad! Så många utredningar som han har varit på och alla har skrivit på att han ej har arbetsförmåga som krävs, så tycker  jag att dom ska ta rätt beslut: Alltså att ge honom sjukpension! Jag hoppas verkligen att det blir så för jag vill se och höra en glad Curt igen!

En kommentar

  1. Åsa

    Säg till Curt att kämpa, överklaga och fortsätta att kämpa. När han väl kommer till Länsrätten så kan han få rätt. Det händer mer än hälften av ärendena. Försäkringskassans handläggare tar bara med bråkdelar av intygen när de skickar för bedömning hos FK:s förtroendeläkare. Det är omöjligt att få rätt så länge man är kvar i FK:s process, det måste ske den rättsliga vägen. Härda ut!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.