Länstrafiken=krångligt

Min dotter Maria och hennes barn har planerat att åka buss hit från Boden nästa vecka då dom har höstlov men så här skulle deras eventuella resdag se ut:

06.45 från Boden till Luleå 07.45

07.50 från Luleå till Skellefteå 09.55

10.00 från Skellefteå till Arvidsjaur 11.50

13.10 från Arvidsjaur till Sorsele 14.15

15.10 från Sorsele till Ammarnäs 16.55.

Nog verkar det krångligt att dom ska måste åka över Skellefteå. Hur många tar bussen från Norrbotten och hit?

 

2 kommentarer

  1. Jenny

    Vi har kollat upp detta många gånger eftersom vi har äldsta sonen i Luleå men det är orimlig restid tycker vi (då är han ändå 13 år!). Vi löser det med att hans mamma skjutsar honom till Arvidsjaur och vi hämtar honom där men hade bussförbindelserna varit bättre hade vi helt klart valt bussen.

  2. Inger J

    Det blir inte lättare att ta sig söderifrån till Ammarnäs heller. Ingen persontrafik längre, till Vännäs med tåg. Byte sker i Umeå Ö. Bussen startar från sjukhuset med byte vid buss-stationen i Umeå. Sen är det som vanligt….
    Såg i går på TV den nya ”tjusiga stationen” i Umeå Ö. Den är obemannad!! Ta dig till NUS där finns info. Alla vet inte vad NUS är. Vissa saker var bättre förr, tex att det fanns en människa att tala med. Aigert-Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.