Morgonspromenad

Det har varit en fin dag idag. Klarblå himmel och strålande sol så kl nio imorse tog jag med mig Nasto på promenad, vi gick upp till Kungsledsparkeringen och där bestämde jag mig för att vi skulle se om vi tog oss upp till Långflyttje och det gick jättebra. Vilken utsikt det är därifrån! Kände inte för att sätta mig och vila i detta vindskydd så jag stod och vilade istället.

Skulle gärna ha fortsatt att gå så jag hade kommit ner vid Börtingtjärn, istället för att gå samma väg hem, försökte hitta någon stig men fann ingen. Jag vet att man ska kunna gå ner dit men inte hur man går! Synd. Det var bara att vända och gå samma väg igen. Tyvärr så tog batteriet slut i min mobil så jag missade att ta flera bilder.

Var blöt av svett då jag kom hem så en dusch satt fint. Efter den så gick jag upp till Gunilla och drack kaffe. Dom håller på att göra om hela deras vardagsrum. Ikväll kommer nya soffor och TV-bänk. Tapetserat har hon gjort och satt upp nya gardiner. Cengiz höll på att dra kablar för att koppla TV:n till högtalare. Ja, det ska bli spännande att se hela resultatet! Kanske redan ikväll?

En kommentar

  1. Frida Viklund

    Det är underbart fint där uppe! Det skulle bara behövas rustas upp med ett ordentligt vindskydd och en fin grillplats! Det tror jag verkligen skulle vara en investering!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.