Första vurpan!

 Vi har ju äntligen jättehärlig temperatur här nu så jag tog mina skidor och gick bort till Elljusspåret för att åka en runda. Det fanns inget skidspår uppkört utan det var bara sladdat för skateåkare, däremot var det fyra andra spår och brett mellan dessa spår. Åkte iväg och i den första riktiga nerförsbacken  sökte sig skidorna till två av dessa spår, det gick ganska fort och helt plötsligt blev det bara bredare och bredare mellan mina skidor, jag såg ut som ett enda stort V, och landade slutligen på ändan. Nu har jag ju en ganska så mjuk ända men det gjorde ont i alla fall. Jag tror jag väntar med att åka tills det finns ett uppkört spår.( Lite klantig var ju förstås men det känns alltid bra att skylla på något)!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.