Från sex till tjugofyra

Har nyss kommit hem från vårt lilla trevliga "Stickkafé". Vi var inte så många ikväll men det spelar ingen roll, vi som är där har trevligt ändå!

Tänk imorse då jag steg upp var det  sex grader ute och nu är det tjugofyra!! Varför ska temperaturen hålla på att hoppa så här? Visst, det är jättefina dagar men det är alldeles för kallt! Å andra sidan kan jag ju inte göra något åt väderleken så det är bara att acceptera, le och vara glad!

 

2 kommentarer

  1. Jenny

    Ville också hinna med stickcafét ikväll men var på information om Sorsele Ekokommun och det var intressant med givande diskussioner och gott om skratt och framtidstro! På nästa veckas café kommer jag … inte…Då har AIF planeringsmöte kring Kungsledenrännet!Det slår mig ofta att vi är långt ifrån sysslolösa i denna bygd!

  2. Kinna Persson

    Svar till Jenny (2010-12-08 22:24)
    Kul med givande möten! Jag håller med om att det inte är någon hög sysslolöshet för oss som vill engagera sig i något! Just nu är det mycket aktivitet på gång och det visar bara på att det finns en stor vilja bland de flesta bybor att engagera sig! Mycket positivt! Jenny, ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.