Men se det snöar!

 Vilken återhämtning svenskorna gjorde i handbollsmatchen mot Ungern! Det såg ju inte så roligt ut i första halvlek. Såg inte den andra för det var avslutning, för denna termin, på vårat Stickkafé ikväll!

Det var jättehärligt med en kvällspromenad allrahelst nu då det bara är tre minusgrader och det bästa av allt DET SNÖAR!! Hoppas att det kommer mycket av den varan för vi behöver det!

Har varit ledig idag och den mesta tiden har gått åt till att färdigställa en del julklappar som ska skickas iväg. Vi tippade på V64 så vi har suttit och tittat på travet i den tron att just vi (jag och Lennart) skulle ta hem elva miljoner men inte, det blev bara tjugo kronor:((

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.