GOD JUL PÅ ER ALLA!

BRRR, SÅ KALLT VI HAR DET IDAG. MINUS TRETTIOEN GRADER! TUR ATT JAG FÅR VARA INNE I VÄRMEN, LENNART GICK UT MED HUNDEN OCH NU ÄR HAN OCH DELAR UT NÅGRA JULKLAPPAR FRÅN OSS. JAG SKA HOPPA IN I DUSCHEN OCH SEDAN BLIR DET GRÖTLUNCH. GOTT MED TOMTEGRÖT OCH SKINKMACKOR…..MUMS!

IKVÄLL  SKA VI FIRA JULAFTON TILLSAMMANS MED GUNILLA, CENGIZ, THOMAS OCH FAMILJEN JOHANSSON. VILKET SKA BLI VÄLDIGT TRIVSAMT!

 

JAG VILL NU ÖNSKA ER ALLA, SOM FÖLJER MED OCH LÄSER MIN BLOGG, EN RIKTIGT, RIKTIGT GOD OCH TREVLIG JUL!!

2 kommentarer

  1. Niclas

    Godjul på dej Kinna de är så kul o kunna följa vad som händer i Ammarnäs. Hur kallt ni än har de så längtar man dit,men jag väntar ändå till sommaren så man kan flugfiska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.