Årets Företagardag

 Nyss hemkommen efter en jättetrevlig dag i Sorsele! Inte ofta ni får läsa  att jag har haft trevligt där. Men nu är det bekräftat att   man kan ha trevligt i Sorsele!

Företagardag i Sorsele och det var två företag där som representerade Ammarnäs och det var vi och Anders Skum! Alla ni andra som INTE var där gick miste om mycket. Fyra bra föreläsare fick vi lyssna till och det var:  Vildmarksdata som berättade mycket utförligt om deras verksamhet. Anna Marja Kaddik  som berättade om hennes liv som renskötare, mycket intressant! Britta Jonsson (yes, våran favorit från Harads där vi bodde förut innan Ammarnäs) Hon berättade om deras ide om att bygga skogskojor och hyra ut och nu är det en jättestor världsgrej, Tree hotel. Sist men inte minst fick vi lyssna till Mattias Önell, en väldigt initiativ människa. född i Stensele men nu bosatt i Umeå med ett företag som heter HEJA. Han vill uppmana alla som bor i Umeå och norröver att börja tro på sig själv och tro att kan någon annan så kan jag också!!

Årets företag blev Sorsele Järnhandel. Årets kvinnliga företagare blev Carina med Carinas blommor och Årets manliga företagare Per Åke Gustavsson Sorsele Hotell River.

 

Det var en mycket trevlig tillställning och jag personligen fick dansa och prata med gamla klasskamrater och gamla vänner, sådana som jag inte träffat på hundra år. Mycket nöjd går jag nu isäng! Godnatt o sovgott!

4 kommentarer

  1. Anders Skum

    Håller med dig till fullo, en väldig intressant dag och trevlig kväll! Ammarnäsföretagaren Anders Skum rennäring och mackägare

  2. Astrid Karlsson

    Hellt rätt. Det var en riktigt bra dag. Nu vet jag ju att du är du. Jag ser fram mot nästa företagardag. Men då hoppas jag på lägre ljudnivå på musiken så man kan prata med bordsgrannarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.