Läkarna blir nedvärderade!

 Jag tänker på min stackars syster Ewa i Boden!

Här är det full rulle på både mig och Gunilla och själv kan inte Ewa röra sig nå mycket. Efter en kort promenad så tar benen slut. Och jag vet hur himla mycket hon skulle vilja vara här nu och fixa och dona med Gunilla på Ammarnäsgården! Jag lider med henne och värre är att jag inte kan hjälpa henne! Nu fick hon avslag på sin överklagan som gällde hennes indragning av sjukskrivningen från femtonde december 2010, så nu står hon till arbetsmarknadens förfogande, en människa som knappt kan röra sig. Skulle ju också ha fått komma till ortopedläkare i slutet av januari men det besöket blev ju framflyttad till i början av mars!

Har tänkt på  alla dessa läkare som helt klart ser att deras patienter är så dåliga att dom inte kan jobba och DÄRFÖR sjukskriver dem. Hur kan dom bara blunda och vara tysta när försäkringskassans läkare helt klart nedvärderar deras utlåtanden?? Jag tycker hela Läkarförbundet skulle ut på gatorna och skrika ut sitt missnöje!! (Kanske lättare för mig att tycka så än att för dom göra det). 

En kommentar

  1. birgitta strömgren

    Hejsan! Du har så rätt i det du skriver! Det är tragiskt att det har blivit så här i Sverige, men det är nog bara början tror jag. Mycket håller vi ju på att efterlikna USA, där har ca 45 miljoner människor inget att leva av om de inte har ett jobb eller kan arbeta, då blir det socialbidrag. VEM vill ha det så? Alla som inte kan arbeta pga sjukdom av något slag vill nog hellre inget annat än bli friska!Många gånger är det ju arbetet som folk skadat sig på eller på annat sätt blivit sjuka av, ska de bara kastas på tippen och inte få hjälp?!!
    Hoppas det ordnar upp sig för Eva och alla som är i hennes situation!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.