Längtar till Aitelnas

Det känns som att Ammarnäs har haft väldigt mycket mer besökare denna sportlovsvecka tio än förra året samma vecka! Positivt, hoppas bara att dom som var här för första gången fick så pass mycket positiva upplevelser att dom besöker oss igen!480 Fint väder har det ju varit nu flera dagar hoppas att det fortsätter några dagar till. Meningen är att vi ska åka upp till Aitelnas, efter ett möte i morgonkväll. Lennart åker då ner hit igen på onsdagmorgon och jag som är ledig hela dagen  ska åka skidor hem och då vill jag ha solsken hela dan!480

480

På väg upp dit på skidor ganska sent en eftermiddag ifjol. Jättehärligt!

 

 

 

2 kommentarer

  1. ewa

    Jag längtar också till vårt kära Aitelnas,hoppas jag hinner dit innan snön försvinner…..Annars får det bli på fyrhjuling! Jättefina foton Kinna! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.