Heja Lule! (å skellefte)

 Efter två veckor med mycket folk så kändes denna söndag ganska tom! Förhoppningsvis blir det mera besökare framöver! 

Vädret var jättefint på förmiddagen så vi tog en promenad upp efter ån. Träffade på Erik och Clary som var ute med skotern.

Sedan gick vi vidare och slank in på Ammarnäsgården och tog en kopp kaffe. Där träffade vi Peter och Jesper från Skåne, som har varit här ett längre tag men som nu var på väg hem. Marianne och Gunilla satt vi också och pratade med en stund innan vi gick hem.

På eftermiddagen blev det gråväder, det regnade till och med, blåste också så det var inget vidare men inne var det skönt. Efter jobbet hade jag styrelsen i Hembygdsföreningen på möte här, ett möte som avverkades ganska snabbt. Sedan blev det en sen middag och slötittande på TV. Nu väntar en tvätt i maskinen som ska hängas.

Både Luleå och Skellefteå vann ju matcherna ikväll så nu blir det en spännande match på tisdagkväll. Tyvärr fel kväll för vi har en informationskväll så vi missar den matchen!! Men det är inget att göra åt, det får gå ändå!

Nu ner till tvättstugan. Ha en fortsatt bra kväll! Vi hörs!

480

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.