Jobbig dag!

 Fy så jobbigt det känns när alla våra nära och kära har åkt härifrån. Avståndet till dom känns ännu större nu! Tårarna har runnit nerför mina kinder men det är bara att torka dom och acceptera läget! 

3 kommentarer

  1. Bo Brydsten

    Kan inte annat än hålla med dig Kinna då jag befinner mig i liknande situation. Men vi bor på en plats dit de flesta vill återkomma till. Så även våra kära återkommer.
    Bo Brydsten, Kraddsele

  2. Eberth

    Din vinterbild från Tjulträsket är bedårande vacker, men sommarbilden som du nu har valt är precis lika underbar, även om man inte ser Dårraudden, där min mamma jobbade i en nomadskola någon period under 1930-talen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.