Bar, lökar och skrivbord

Varför kan det inte bara regna på nätterna?? Blev jättesur när jag vaknade imorse och såg att det regnade ute. Min morgonspromenad inställdes omedelbart! Nåväl, det var imorse det, det slutade regna men någon längre promenad har det ändå inte blivit. Var till Gunilla och Cengiz en sväng (dom var inte där igår då jag skulle dit). Baren dom håller på att bygga kommer att bli skitsnygg!  Fick inte ta någon bild som jag hade tänkt! " -Det ska inte in någon bild förrän allt är klart"!  Klara besked av min syster. 

Jag har fått blomlökar som jag beställt och nu har jag satt ner dessa i många olika krukor. Hoppas att det blir bra resultat. Första sommaren vi bodde här hade jag jättemycket med olika sorters blommor ute på altanen så nu hade jag tänkt försöka igen. Det blir (hoppas jag) mörkröda Gladiolius, Tigerdahlia, Afrikansk lilja och blandade färger av Kalla. Tidigare har jag satt sticklingar av tre olika sorters Pelargoner.

Igår kom leverans från IKEA. En ny säng, en hylla (till butiken) och ett skrivbord. Det sistnämnda monterade jag ihop igårkväll och det blev jättebra här inne i mitt lilla datorrum.

 

4 kommentarer

  1. Kinna Persson

    Svar till maria (2011-05-19 22:24)
    Det vill jag! hade gärna rivit bort panelen från väggen där skrivbordet står. Som tur är vet jag ju vad som döljer sig bakom så jag gjorde inte det 🙂

  2. Eberth

    Hej Kinna,
    När jag går in på din bloggsida vill jag helst mötas av smmmarbilden från Tjulträsket. Låt den bilden ligga ute länge, länge. Jag är helt övertygad om att sommarbilder just nu lockar turister – inte vinterbilder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.