Bäverbesök

 Sent i måndagskväll såg vi en Bäver här mitt emot, det var rätt så mörkt så då  det gick tyvärr inte att fota honom! Men så nu på morgonen då vi satt och fika fick Lennart syn på honom. Bävern åt också frukost.

Det är stora djur dom där

Då han ätit färdigt simmade han ner mot holmen, mitt emot Filadelfia, och gick in mot land där.

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Inger Johannesson

    Kinna!
    Än en gång tack för alla bilder du visar. Du är så bra på att dela med dig vad du ser och känner när du är ute i naturen. Ser på Ammarnäs hemsida att potatisbacken ska harvas 28 maj. Om 4 veckor är jag i Ammarnäs igen. Längtar!STF-stugorna öppnar i midsommarveckan.
    Ha de bra hälsar Aigert-Inger

  2. Anders Forsberg

    Skönt att Inger putsar fönstren i Aigert! Tennisracken hos Kinna å Lennart, suovasen hos Bodil å Ulf, smyckena hos Margareta och en stilla promenad, tillsammans, upp till Potatisbacken – nog finns där mycket att längta till…:)! Anders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.