Sköna söndag!

 Det måste bli en jättefin sommar i år! Eftersom det är så kallt nu i maj så tycker jag att sommaren borde bli varm…….igårkväll hade vi minus en komma fyra!!!!!

Har haft en riktigt skön mysmorgon. Sov till halv nio, steg upp och drack kaffe och åt en macka, gick tillbaks och kröp under täcket och fortsatte läsa en  bok  av Marie Jungstedt som jag hade börjat med tidigare i veckan. Den var så j…..a spännande så jag kunde inte lägga ifrån mig den förrän jag läst ut den. Nu är jag påklädd och tänkte ge mig ut i friska luften. Tänker ta bilen till Vindelåforsen och sedan gå upp efter Höbäcksvägen.

Ha en fortsatt bra söndag! Vi hörs!

Ps. Bävern har varit i farten i natt också. Ena grenen på björken är nu borta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.